Post by perhokisingval on Feb 19, 2022 1:27:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončne ključe ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Ta igra je tako dobra. Enostaven za igranje.
To je res dobra igra, rada jo igram
Super, lahko se brezplačno vozim s katerim koli avtomobilom, ki je izjemno odličen in pomaga mi, da sem žalosten do srečen
Ta igra ima odlično grafiko. Zelo rada imam to igro. Lahko prosim dodate še nekaj avtomobilov.
Dobro je razen grafike
Tako frustrirajoče. Nakupi v aplikaciji naj bi se vrnili, če bi bili opravljeni takoj po nenamernem nakupu. 24 ur sem poskušal doseči razvijalce brez uspeha. Ko bodo odgovorili, bo prepozno, da dobim povračilo.
Všeč mi je igra, vendar je grafika slaba, igra je slaba, dobre kontrole so slabe, prosim, popravite to in ocenil bom 5 zvezdic
Ne morem igrati po oglasih. Ko zaženem igro, se oglasi samodejno predvajajo in po tem se nadzor ne odzove
Grafika je dobra, toda zvočni učinki in fizika nesreče so smeti. Igro sem izbrisal po 3 urah, ker je dolgočasna, 3 je boljša od te smeti
Igra je v redu, vendar bi bilo veliko bolje, če bi imeli radi vlečne prikolice in bi imela boljše tovornjake in avtomobile in bi se lahko vozili na več mestih
Ta igra je zelo dobra, toda avtomobili so v hlačah, ok dobra igra in tank ni zelo dober v vožnji
Demolition Derby 2 Perlumbaan cazn
Igra je dobra, všeč mi je, vendar bi bilo kul, če lahko stopiš iz svojega avta
Prosimo, izboljšajte igralne strežnike za sobe. Prosim, izboljšajte nekaj grafike in dodajte raketni avto
Gamr je v redu, grafika je zelo dobra in slabost je, da je samo en carvud na voljo brezplačno.
Tej igri dajem 5 zvezdic. Všeč mi je ta igra, verjetno moja najljubša igra, vendar mislim, da bi morali dodati malo več avtomobilov in mislim, da bi morali postaviti še en policijski avto ali tank. Moj najljubši avto v tej igri bi bil za zdaj policijski avto in moj najljubši avto je motocikel, če je to avto, če ne, bi bil Bugatti.
To je zelo dobra igra, rad zdrobim avtomobile. Želim si več avtomobilov, prav tako lahko dodate carball mach, tako da s hitrimi avtomobili želim največ hitrih avtomobilov, ki jih lahko dodate.
🙂🙂🤑🤑 Najboljša igra vseh časov!😝😝 Všeč mi je! Res moraš poskusiti!!🤑🤑🙂🙂
Odlična igra, ki jo rad igram, zdaj pa veliko oglasov. Ne morete niti igrati.. lahko prosto tečete, ampak pojdite na dirko in gre na nalagalni zaslon, oglas, zrušitev aplikacije, zaslon za nalaganje. In tako naprej. Želim si, da bi obstajal način za to. Dal bi 5 zvezdic, če bi se dejansko dalo igrati
dobra
Ni slabo, grafika bi lahko bila boljša
Demolition Derby 2 Balapan kuoq
Demolition Derby 2 Utrka rigx
Uživajte v polni igri, vendar ohranite več načinov v igri
Spider Hero: Superhero Games Počasie ysfb
Ima res dobre avtomobile, ki so mi všeč, in imate res dobre steze, vendar se mi zdi, da lahko dodate več zemljevidov in avtomobilov, kot so pošastni tovornjaki in podobno, in boljšo grafiko, zato dajem pet zvezdic, ker sem jo igral, ko sem bil mlajši in bilo je res kul
Cun ubija čas, željo, da bi lahko preklopili na drugo stran zaslona, še naprej spuščajte plin, da poskusite uporabiti
Tako dobra grafika in potrebuje nekaj novih skladb
Igra je dobra ampak kontrole so zelo patetične...... 1* za koncept... Počivaj fuj......
Demolition Derby 2 Karera puo
Kr kul
Odlična igra, vendar nizka grafika
Dobra igra, veliko zabave in akcije
za vse moraš plačati. poleg tega se zdi kot beta.
Odlična igra, a gumbi za zavijanje morajo biti večji in potrebujejo Lamborghinija
Lepa igra, vendar prihaja veliko oglasov, odstranite oglase in igra bo varna za mobilne telefone, zahvaljujoč vsem