Post by perhokisingval on Feb 19, 2022 1:30:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Scary Stranger 3D 2022 version ▞▞▞
Nová aktualizace je tak nudná a ve staré říkají, co dělat, ale v této musíme najít způsob sami, změňte tuto aktualizaci
Velmi úžasná hra, přidejte nové funkce a přidejte další aktualizace Děkuji...
Aplikace neustále padá po kliknutí na tlačítko přehrávání.
Tato hra je mnohem horší než děsivý učitel, ale dal jsem jen dvě hvězdy, protože v této hře mají pouze 12 úrovní. Nejzábavnější na tom je, že tuto hru dokončím pouze za jeden den 😂😂
Je tu tolik reklam, hra mě baví, ale tato hra má odemknutí úrovně, prosím otevřete úroveň bez reklam
Úžasná hra a výzva jsou fantastické.
Hodnotím ji pouze 3 hvězdičkami, protože hra je tak dobrá, ale pokud by měla více úrovní, ohodnotil bych 5 hvězdičkami
Je to super hra.
Scary Stranger 3D – Aplikace na Google Play
Scary Stranger 3D Simulasi bjow
takže miluji strašidelnou hru, myslím, že je dobrá, takže můj bratr řekl, že tato hra je tak dobrá, ne tak děsivá hra je, takže byste si tuto hru měli rozhodně zahrát, děkuji
Proč je verze pro PC o tolik lepší, to je strašné, nejsou tam žádné memy, gorila a dům je mnohem menší Jako verze pro PC je 1000krát lepší Opravte, prosím, verze Pe je odpad Sledoval jsem, jak si myslím, že to hrají nudle, bylo to tak jiné I Neříkám, že je to špatné, ale verze pro PC je mnohem lepší
Na úrovni lustru, kde U uděláte past! Pak skryjte past a pak utečte k tomu, co by mělo být snadné vítězství? Tato úroveň vás odměňuje pouze (FAIL), takže do další úrovně můžete postoupit pouze sledováním nudných reklam. 🤬 Jinak mě hra docela bavila 😄👍👍
Nebyly žádné další úrovně a dejte nám možnost aktualizace, tato hra je stejná jako děsivý učitel 3D🤔🤔Prosím, dejte mi nyní možnost aktualizace
Jeto husty♥
Scary Stranger 3D | All Levels | GamePlay Walkthrough Part 2 ( iOS, ... Iron Rope Hero: Vice Town City Crime Simulator #4 - Android Gameplay.
Více levlů
Crash 😴🙃... 20x.. Jinak dobrý a grafika super 👍👏😊
Tato hra je super klobouk dolů před vámi, kdo tuto hru vytvořil, ale jsou tu dva problémy, jeden problém je přidat po 2 minutách a druhý problém je, že je to těsně mezi tím, ale teď nemám napětí, protože jsem dokončil všechny úrovně
Miluji tuto hru, ale je velmi těžká ...mám pocit, že jsem v této hře 👀👀
Nedávno aktualizované hry a software - Steam
Miluji tuto hru...........ale je to problém Energy drink nebo star není k dispozici 😞😞
Miluji memy ve Scary Stranger 3D.
Miluji tuto hru a jsem na úrovni 10, ale jedna věc je, že při hraní děsivého cizince přicházejí všechny reklamy, pls, odstraňte ty hloupé reklamy a já jsem na úrovni 10 a na úrovni deset je těžké, jizva přišla do studovny a já zemřel. Nejsem dobrý na úrovni 10, umím pouze na úrovni 1000 Vím, jak udělat úroveň 1000, takže tuto hru miluji a vypnu nejlepší hru Name.z&s
Nedělejte z pana nevrlého zeleného muže, udělejte z něj normálního souseda jako verze 5.0.9. Nedělejte verzi 5.0.9 Řekl jsem vám, abyste z člověka udělali normálního souseda (pan GRUMPY PANS) OK😺?. A co SLEČNA T, FELIX A Lester? kdo je přítel slečny T. MR. GRUMPY nebo FRANCIS 😅?.a co CRANKY (brácha GRUMPYHO)😅.takže udělej ze ZELENÉHO GRUMPYho normálního souseda ok Z&K? Prosím je to prosba prosím 😘🥰🥰🥰🥰
Super a prosím udělejte další pokračování
Nezaujalo mě to...
Scary Stranger 3D Simulasi xaul
Je to velmi dobrá hra, mám rád žerty,😀
Celkem dobré, ale funkce jsou chyby při hraní Dávám 3 hvězdičky, pokud hra zlepší můj názor, dám hodně hvězdiček na obrazovce, takže buďte připraveni vidět můj názor
Je to super lepší hru jsem nikdy neviděla
Tuto hru jsem dohrála za 2 hodiny super hra doporučuji stahujte!!!
Hra je úžasná, ale když vybírám žebřík, je neviditelná a když nějakou dobu hodím, nefunguje to
Je to dobrá hra, ale existují úrovně, které je těžké spustit
Ať žije ahoj sousede
Skvělá Hra Jako děsivé Ticrd 👐👐👐👐👐😁🖐️🖐️🖐️🤗👍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗✋🖐️✋🤗✋🤗✋✋🤗✋🤗✋🤗✋🤗✋🤗✋🤗✋🤗✋ 😘😘😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘.
Nelíbí se mi zelená tvář cizince a změny této hry Prosím opravte to
Hra se velmi tvrdě blokuje. Neobtěžujte se jej nainstalovat a poté odinstalovat.
Flying Muscle Car Robot Transform Horse Robot Game ผจญภัย ueeo
Scary Stranger 3D Simulácie ifve
Hra na mobil Scary Stranger 3D
Spousta bugu.. soused se nepohnul a já nevím, co mám dělat, protože tam prostě trčel
To je jako děsivý učitel 3D akceptované prostředky a různé úrovně Líbí se mi, jak je ten cizinec Misty/děsivý učitel 3D její přítel
Tuto hru naprosto miluji, dal bych 5 hvězdiček, ale právě jsem zjistil, že je tam pouze 10 úrovní, takže prosím přidejte další, protože je to úžasná a zábavná hra
super grafika Tato hra se mi moc líbí, ale cizinec se zasekl, takže si myslíme, že se zasekl a my jsme utekli a utekli
Tato hra je snadná, ale fáze 12 je velmi obtížná 😡😡😡