Post by perhokisingval on Feb 19, 2022 1:50:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljude ressursside häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Kõigepealt laadin selle alla, kuna näen seda oma nõbu telefonist ja ta ütles mulle, et ma kasutan seda ja ma proovisin seda ja see ei tööta, nii et andsin sellele 2 tärni
ISBN: 9780143124542. Format: Epub, PDF File size: 13.44 Mb combyredeser18 Free download ebook PDF, Kindle, epub, mobi, iPhone, iPad, Android 61iculGEanum81
Rakendus ise on suurepärane, kuid vajab suuremaid veaparandusi. Pärast selle rakenduse mõnda aega kasutamist ja Minecrafti naasmist rikuti mõned minu maailmad (need, mida ma isegi rakenduses ei kasutanud) ja ma ei saa neid tagasi. Ma ei soovita seda installida, kui te ei soovi, et teie maailm rikutakse. Loomingu minecrafti maailma paigutamiseks on paljud plokid ja esemed tagurpidi, vales suunas või täiesti vale plokk, nagu sildid, tahvlid, trepid, seinad jne.
Üldiselt hea rakendus, kuid kui proovin hoonet üles laadida, ei näita mu kaart ainult hoone ID-d, kas see võib olla minu telefoni põhjus või mitte, kuid tahtsin lihtsalt öelda, et
See on päris! Tegelikult mulle meeldib see, ma saan teha oma serveri ja põhjus, miks ma andsin sellele viis tärni, on see, et peaksite lisama mõned džungliehitised, nagu puumajad, koseõis ja palju muud, kui lisate selle, annaksin sellele viie hinde (see on minu idee ok ?) Mulle tõesti meeldib see reeeeeaaaaalllllllllyyyyyy
Anyways, I do GFX, Video Editing (Server Trailers), building, developing, anything you might need. I have a team that does it all.
See on hämmastav, kuid ma annan ainult 4 tärni, sest sellel pole ühtegi, mida ma otsin, kuid see on uskumatult hämmastav. Soovitan minecrafti mängijatel see installida ja oma sõpradega painduda!!!!!
Isegi lihtsa hoone 1.18 importimine võtab palju aega, palun parandage see
Tore, aga võtab väga palju aega ja hoonetes sees on rahvamass
See on minu tagasiside: see rakendus on täiuslik ja ma loodan, et teile meeldib see ka 4 tärni, sest reklaamid panevad mind naeratama, kuna suur maja ja ma saan oma sõpru petta
Mina enne sind PDF - zzicaxithep37 - Google Sites
See on hämmastav. Minu parim hoone, mille Minecrafti maailmas ehitan, on titaanlik, see on tõesti suur
ei tööta. nägin ainult muffinireklaami, mis oli võlts, ma ei soovita võltsi. ja lisage selle ainsad venekeelsed rumalad reklaamid inglise keeles
Pole hullu, ainsaks probleemiks on tohutute ehituste allalaadimine. Mäng jääb siis maha, kui lähete tohutu ehitise lähedale. Suured konstruktsioonid ei jää maha, kuid liiga suured küll.
Buildings for Minecraft பொழுதுபோக்கு idw
Buildings for Minecraft Hordiq nazw
Looge oma välkmäluseadme juurkataloogis kaust nimega Minecraft Portable ja seejärel looge selles kaustas kaks alamkataloogi nimega "bin" ja "data". Kataloogid
The inhabitants of a village or building respawn every night, even if you destroy all the buildings in the village.
See on nii tore ja see on tõeline allalaadimine, millest saate linna teha, sest selles mängus ehitatakse palju
Tahtsin seda mängu oma lõbuks, kuna mu vend sai ka selle, aga see kustutas mu maailmad, kui käskis rakenduse asemel panna välise, aga sain oma maailmad tagasi, kui rakenduse panin, pls paranda see, siis annaksin sulle 5 tärni
Buildings for Minecraft 娛樂 lprv
See rakendus on suurepärane! Sest maju ja figuure saab ehitada ilma pingutusi tegemata✨.!
Väga nauditav, kas saate lisada, näiteks kui keegi postitas minecrafti hoone, mõned inimesed petavad, et nad ütlevad, et ma tegin selle nii, palun lisage minecraftis ekraanile märge, nagu "kopeeritud" sõna, et teada saada, et ta ei teinud seda, lisage ka ehitusi rohkem redstone nagu redstone ehitab praegu ja tee nagu redstone toturial ja rohkem hooneid:
Ma panin sellele ainult 2 tärni, sest ma ei saa võrgus alla laadida ega üles laadida, palun parandage see võimalikult kiiresti
Buildings for Minecraft บันเทิง zgbq
Seda kohutavat mängu olen ma seda varemgi kasutanud ja loovutasin, kuid nüüd, kes on piisavalt rumal, et seda muuta, on see muutunud minu seadme jaoks kohutavaks. Palun teatage need probleemid, kes selle tegi: see laadib alla, kuid üheksakümne kaheksa protsendi juures vilgub ja lööb mu välja ja see ei laadi mu maailmu! Ärge saage sellest aru, kui see ütleb, et see ei pruugi olla teie seadme jaoks optimeeritud, ja palun saatke mulle vastussõnum või midagi muud, kui parandasite selle siiralt, kui minecrafti pro ja armastaja
Korralik rakendus ja mitte liiga pealetükkiv reklaamidega, see võiks kasutada paremat paigutussüsteemi, ma armastan, ma saan valida, kuhu panna, mida ma tahan ehitada, kuid 3D-valikuga võib suurte struktuuride teisaldamine olla pisut raske, siin oli 1 ☆ kadunud, kuigi see on väga hea rakendus. 😄
Ma arvan, et see on tore mäng MINECRAFTi jaoks, aga kuidas ma saan seda teha, mul on palju maailmu, aga ma panen häärberi oma maailma, kuid häärber läheb minu BFF-i maailma, kas saate selle parandada...... ...................
See on ilmselgelt tõeline rakendus, millele panin 5 tärni, tõesti suurepärane, sest teate, miks ma tegelikult ei tea, kuidas ilusat maja ehitada, see võib minu minecrafti vist ilusaks teha
Ma tunnen, et ma kärbin hoonet, kuid mõne minuti jooksul jookseb kärpimine tagasi rakenduse menüüsse???
kui ma panen mõne hoone, on seal palju rohuplokke, mis on pärit ma ei tea kohast... see tekitab minus stressi, kuna mu mesa bioom on muru täis... aga see rakendus ei valeta hoone ja need olid eepilised ^-^
Palun parandage tühjade tükkide viga hoonete laadimisel 1,18 maailma jaoks
See rakendus on nii suurepärane, et ma võiksin isegi oma maja teha ja panna selle teise maailma, see on väga kasulik, sest ma ei pea seda uuesti ehitama, kui teie puu kaob maja panemisel teie maailma punase tõttu. kasti põhjus, miks need punased kastid pannakse, et saaksite seda reguleerida
Ma vihkan seda rakendust, sest alati, kui proovin maailma alla laadida, ütleb see, et minu mängus pole maailmu ja kästakse mul lülituda välisele ja seejärel öeldakse välisele kasutamisele "kas teie maailmad kadusid? Nende hankimiseks vahetage salvestusfaili". Kui ma tagasi tulin ja see oli välisel, siis ikka ütles, et mul pole maailmu. Palun parandage see ära, siis annan teile parema hinna, KUID PRAEGU ANNAN TEILE 1 TÄRNI, AGA KUI MA SAAKSIN TEILE ANDA -10000000000000000 TÄHTE, TAKSIN MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! vähemalt nüüd PLZ PARANDAGE SEE VÕI SINA ###
Mulle meeldib see rakendus, sest see tõesti töötab minu Minecrafti jaoks, kuid mul on selle rakendusega 2 probleemi, 1 on vead ja kui panin maja oma Minecrafti poole, siis 2 miks seda rakendust ei saa värskendada, mõtlesin Ma värskendan seda rakendust, see parandab vead ja ei jookse kokku, kuid parim rakendus😊, parandage see palun☹️❤️
See mäng on nii suurepärane, et see muudab ehitamise lihtsamaks
see on nii hea, et see ei lülita pettusi sisse ja see on parim rakendus mc-le, mis mul kunagi olnud on
See ei tööta operatsioonisüsteemiga Android 11 Mida ma saan teha?
Ma armastan seda rakendust, kuid nad peavad tõrke parandama, sest ma valin maja ja asetasin selle oma teise maja kõrvale, kuid seda ei näidanud, nii et panen sellele 3
See on minu Minecrafti jaoks nii kasulik, aitäh 🙂
Tere! , noh, ma hindan 3 tärni, mulle meeldib, kuidas saate lisada hooneid, asju jne. Aga mis hullem on see, kui sellel on nii palju plokke, jääte lihtsalt hiljaks! Sellel on palju vigu! Nagu" sellel on augud, näiteks miks? Mulle meeldis kõik, ma loodan, et lisate ingliskeelsetele pealkirjadele, mida olen armastanud, tõlke! see tuleb lisada sest mõned buldingid olid nagu hispaania või jne hästi.. ma loodan, et saate lisada tõlke inglise keelde veelgi rohkemate keelte jaoks! Jätkake selle mängu looja jaoks tööd!
Kui ma oma maailma midagi lisan, siis see lihtsalt laadib. See ei tööta, see on seda juba mõnda aega teinud
Rakendus meeldib mulle, kuid mõnikord näen ma, et mustus moodustab hoone ümber ringi ja palun pange hooned kiirenema ja või saate teha asju, oodates hoone ehitamist 3 tärni, kuna teete tööd 5, kui teete minu soovitusi. Mõnikord on see aja raiskamine
Millénaire, the historical Minecraft Village Mod - Millenaire
Tere meeskond, ma mängin Minecrafti viimased 4 aastat ja selle arenemist. Soovin, et lisate Minecrafti kausta isikliku video, kui lisate projektori ploki, mis peegeldab hoones olevat videot nagu valgustus. kujutage ette, kui igal hoonel on oma isiklik valgustus. On hull meelitada uusi mängijaid ehitama uut hoonet ja projekti valgusshow'd. Soovin, et te seda märkaksite. Aitäh
MINECRAFT. SISSEJUHATUS: PÕLLUMAJANDUS ... All rights reserved. Rahva Raamat AS, 10421903, Telliskivi 60/2 (I-building), Tallinn, 15073, Estonia.
Palun parandage oma rakendus. Minu 4-nädalane Skyblocki maailm sai selle rakenduse tõttu rikutud, parandage see.
Hea rakendus, kuid pärast seda, kui ma sellest rakendusest hoone ehitasin, liigub mu maailm nii palju
Tere, meeskond Vastake mulle niipea kui võimalik, proovin installida Ice Mountaini kaarti, mida olen hoidnud installimiseks, sest seda pole installitud juba 1 tund, jah, teised kaardid installitakse lihtsalt mõne sekundi/minuti jooksul, kuid mul on probleem see palun too lahendus ja jah, ma tahan seda kaarti
Alguses oli kõik korras, aga kui ma sain hiiglaslikud hooned, siis olid plokid puudu ja ka ehituste installimisel on laadimisekraan aeglane nagu varem, kui ma esimest korda hoone paigaldasin. Palun parandage see, kuid rakendus on suurepärane TY.😃
See mäng on üsna lahe, kuid ma arvan, et maju pole palju kasutada ja see on nii loll, nii et palun parandage see probleem 🙏
Máy Cưa.io Trò chơi điện tử zwu