Post by usnakespiword on Mar 15, 2022 17:51:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crunchyroll ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crunchyroll IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ až zkušenosti ▞▞▞
▞▞▞ Crunchyroll 2022 version ▞▞▞
Crunchyroll Забава lktr
Ona je to skvělá app, ale chtělo by to víc sérií, ne jen tu poslední od každého anime, co tam je(za to jsem ztrhla tu jednu hvězdičku). Ale jinak doporučuji všem kdo nemají možnost stahovat anime na počítač😉. (Je to skvělá aplikace, ale bude lepší, když bude více sezón, než jedno z každého anime, které jsou na této aplikaci (kvůli tomu jsem dal jen 4 hvězdičky). Ale každý, kdo si anime nemůže stáhnout na počítači Raději si to stáhněte😉.)
Takže i když jsem členem, uvízl jsem při sledování symbolu vyrovnávací paměti více než u anime. Věřte mi, kluci se s touto aplikací neobtěžují. Bezplatné členství je plné reklam a placené členství stále pokulhává. Taaaak celkově k ničemu.
Načítání trvá věčnost. Mohu prostě přejít na jakoukoli jinou anime webovou stránku a epizody se načítají mnohem rychleji. :/
Je to super aplikace na sledování anime zdarma, jenomže tam nejsou všechny.
Dal bych 5 hvězdiček, ale je tu mnoho reklam, kdybyste mohli umístit reklamy před a po, bylo by to lepší
Tolik lidí mluví o chybách v konektivitě a podobně, a možná je to proto, že nejsem laciný a ve skutečnosti PLATÍM za prémie, ale něco takového se mi stává zřídka, a ty časy byly na mém Roku nebo počítači, NE na telefonu aplikace. Většinu svého času na Crunchyroll jsem trávil prostřednictvím této aplikace a funguje skvěle a můj telefon je přes 2 roky starý, takže upřímně nevím, proč s ním ostatní mají tolik problémů...Upravil jsem tuto aplikaci a vyzkoušel některé z jejích prémiových funkcí, je to opravdu dobré i pro nové uživatele této aplikace, pokud to čtete, použijte VPN a připojte se k USA, abyste aktualizovali na nejnovější sérii anime POZNÁMKA: Zlepšete zabezpečení aplikace vyhněte se tomuto druhu úprav nebo udělejte aplikační server jednostranný a nebude jej snadno upravovat😉 Goodluck Devs. HackMeSenpai je tady.........
Na (můj hrdina Academia) Kde je S1, S2 a S3?
Vlastně to mám na přepínači, je to tam lepší a žádné reklamy na přepínač verze 5 hvězdička pro verzi telefonu 2 hvězdička, takže bum 3 hvězdičky celkem.
Opravdu, opravdu, opravdu si užijte obsah aplikace a funkce.Chyby jsou obrovský problém, se kterým jsem se za ta léta setkal. Buď mě to každý týden odhlásí a mám problém s přihlášením na serveru. Nebo nemůžu sledovat další epizodu seriálu v mém seznamu sledovaných, takže musím jít na seriál, vybrat si dříve sledovanou epizodu nebo epizody a přeskočit k tomu, kterého chci vidět. Když to funguje, jde to. Když ne, tak ne. Prosím opravte!!!
Pokud nemáte prémii, počítejte s tím, že budete sledovat stejnou reklamu opakující se 4krát pro každou reklamní přestávku.
Dobré, ale hodně věcí chce prémiové, stačí přidat reklamy a nechat nás to sledovat zdarma. a chci turecké titulky, přidejte je prosím.
Z nějakého důvodu nemohu v telefonu přehrát videa na celou obrazovku. Neustále se zasekává při přepínání mezi portrétem a celou obrazovkou 👎🏽
Takže tolik reklam! A neexistuje žádná funkce přeskočení reklamy! Než začnete sledovat pořad, mohou se zobrazit třeba 3 reklamy! Opravdu pěkné pořady se spoustou dobrých věcí, ale prosím omezte reklamy a/nebo přidejte funkci přeskočení!
Dobře
Nejlepší.
nejlepší aplikace na diváni anime
Crunchyroll Aliwan olwd
Miluji sledování anime v této aplikaci, naprosto miluji sledování anime. Ale jsem naštvaný, že se nemůžu dívat na zabijáka démonů. Je k dispozici pouze v případě, že získáte prémii. A nemůžu si koupit premium. A některé další anime, které chci sledovat, ale jsou dostupné pouze pro prémiové členy. Hodnotil bych to 5 hvězdičkami nebo alespoň 4, protože v této aplikaci stále mohu sledovat anime.
Crunchyroll Забава lktr
Garáž na odpadky kompletní odpadky. Vždy mám problémy s načítáním do telefonu, televize nebo tabletu. Takže pomalu načítání a kdykoli se dívám, že nepoužívám wifi, zapomeňte na pokus o přeskočení dopředu nebo dozadu o 10 sekund. Pokusí se jej načíst a buď se zhroutí, nebo to bude trvat věčnost. Dobré jen jako poslední možnost. Rozhodně neplaťte jen sledujte s reklamami.
Tato aplikace je velmi dobrá, ale spousta anime nemá eng dub, ale pokud si to vyhledáte na google, většina z nich to má jako gogoanime, kde si v některých případech můžete dokonce stáhnout ty anime, takže pls více dubů, ale pokud vás nezajímá dub, pak je to opravdu dobré a má nejvíce anime
Můžu se dívat na spoustu věcí, které se mi líbí, ale vždycky se objeví divné závady, jako když se pozastavím a pak se pokusím pauzu zrušit, přestane to fungovat a nemůžu se na epizodu dívat, snažím se ji sledovat. Prosím opravte to.
Aplikace je to nejlepší, co jsem zatím používal. Ale mám problém s Premium. Chtěl jsem se podívat na Demon Slayer, protože jsem to neviděl a to mě zaskočilo. Nelíbí se mi, když prémie stojí tolik peněz za sledování všech epizod démona zabijáka a je to zatraceně otravné; koupě celých epizod démona zabijáka je jako koupit si spoustu call of duty her. Je také směšné dávat prémii na anime, které se mi líbí a zbožňuji. Zbavte se hodinek Premium, prosím.
Reklamy je prostě moc a reklamy přicházejí jen v těch nejlepších částech.
Myslím, že lidé používají staré verze nebo možná mají jen hroznou službu, ale chtějí obvinit někoho jiného, protože mi to funguje dobře na wifi nebo normální mobilní službě.
Left-Right : The Mansion パズル ffd
Úžasné Díky crunchyrollu můžu sledovat anime
peníze peníze peníze!!!!!!!!
Crunchyroll בידור fnmv
Mohl bych říci, že Crunchyroll není dobrý jako AnimeLab, ale není tak špatný jako Funimation. Ale Crunchyroll jen potřebuje opravit své chyby a závady, aby mohl správně fungovat stejně jako AnimeLab.
Vše funguje jak jsem očekával.
Navigace a rozhraní jsou opravdu špatné. Při výběru seriálu, který jsem již začal, aplikace často začne přehrávat epizodu z „poslední“ sezóny. Říkám „nejnovější“, protože epizodám v různých jazycích je zdánlivě přiřazeno vyšší číslo série, takže se mi při spuštění aplikace náhodně přehrávají epizody v portugalštině.
Videa mají neustálé problémy s ukládáním do vyrovnávací paměti, takže mám pocit, jako bych se vrátil do roku 2006. Doslova se to děje pouze s touto aplikací. YouTube běží dobře a dokonce mohu otevřít web pro streamování anime prostřednictvím svého prohlížeče a nemám žádné problémy. To je nepřijatelné pro službu, která má předplatné. Lidé se obvykle obracejí k pirátství, protože nemají peníze na to, aby zažili skutečný produkt. Díky této aplikaci vypadají pirátské stránky profesionálně.
Hrozný zážitek, konzistence reklam je příliš velká, když musím sledovat 3 nepřeskočitelné reklamy za 5 minut, je to hrozné a moje zkušenost mě nebaví
Nejlepší aplikace pro sledování anime ji doporučí všem ...lidé říkají, že spousta reklam pro mě nebyly vůbec žádné reklamy, stačí přidat několik dalších anime ....pro mě prosím přidejte tokijského ghúla všechna období v sub a také jeden kus a mnoho dalších.....plz.plz.plz... Zbytek se mi líbí
Super snad vše co mě napadne jen tam není čeština 😭😭😭
Aplikace má velký výběr pořadů, což je její silná stránka. ALE, ukazuje, buffer HODNĚ. Také funkce stahování je na hovno, musím tak dlouho čekat, než si stáhnu 1 epizodu. Pokud se pokouším stáhnout další epizody, trvá to ještě déle, podle mého názoru to maří celý účel této funkce. Rád bych viděl, jak se to opraví.
Dobré ale REKLAMY!!! Skoro pořád!
Reklamy mají rozhodně negativní dopad na můj zážitek. Je to dobré, ale věc je taková, že stále chybí nějaké anime a jsem tak frustrovaný, že anime, které jsem chtěl tak dlouho sledovat, je placené. N můj internet tolik chybí, kdykoli se pokusím otevřít aplikaci
Crunchyroll mě naprosto baví, ale nebaví mě se každý druhý den znovu přihlašovat ke svému prémiovému účtu, opravte to prosím
Líbí se mi aplikace, pořady, rozmanitost atd. Problém mám pouze s verzí pro chromebook. při sledování pořadů mi to nedovolí pozastavit se ani používat žádné ovládací prvky. Na mém Iphone to není problém. Zkuste to prosím opravit
Tato aplikace je úžasná! Miluji sledování anime a je to dobrá aplikace pro sledování všech druhů anime! Má to nějaké doplňky a bylo by hezké, kdyby to vyšlo s anglickými epizodami, ale kromě toho je to skvělé! 👍
Proč to nefunguje bez wi-fi prosím opravte.
Aplikaci mám rád, ale z nějakého důvodu se videa ukládají do vyrovnávací paměti každou minutu, jak se zdá. Je jedno, jestli používám wifi nebo mobilní data. Jinak nemám žádné stížnosti.
Opravdu nedoporučuji, nato že jsou největší anime stránka nemají ani češtinu a taky že tam budou reklamu Čekala jsem, ale že jich bude 7 v každém dílu tak 2 minuty po sobě to už je moc.
Crunchyroll Underholdning pfjm