(Android) Apprendre le français avec TV5MONDE dayanıklılığı artırmak için kodlar
Mar 15, 2022 17:57:29 GMT -5
Post by usnakespiword on Mar 15, 2022 17:57:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apprendre le français avec TV5MONDE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apprendre le français avec TV5MONDE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dayanıklılığı artırmak için kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Apprendre le français avec TV5MONDE 2022 version ▞▞▞
Çok faydalı ve ilginç. Günde bir kolay ders çalışabileceğiniz için zamanınızı boşa harcamaz.
Beğendim, ilginç videoları var ve alıştırmalar onu gerçekten dinlemenize ve hatalarınızı düzeltmenize yardımcı oluyor.
Harika
Videoların Fransızca altyazılı olmasına sevindim.
Şimdiye kadar, uygulama bana çok iyi görünüyor. Bunu öneririm.
gerçekten faydalı bir uygulama, pratik yapmama yardımcı oluyor, yeni başlayanlar için pek fazla olduğunu düşünmüyorum, egzersizleri anlamak hala biraz karmaşık ama kelime öğrenmek ve egzersiz yapmak için çok iyi, şiddetle tavsiye edilir
Android'de: resimler görünmüyor, bu yüzden onları okuyamazsınız, okuma alıştırmaları için küçük bir kitap simgesi görünür ve tıkladığınızda bu yalnızca marjinal olarak daha büyük bir kitap simgesidir, bu nedenle okuma alıştırmalarını yapmak imkansızdır . Bu uygulamayı kullanmak istiyorum, diğer dil öğrenme uygulamalarına göre tercih edilebilir olacağını düşünüyorum ve web sitesi iyi ama temelde çalışmıyor!
Güzel
Apprendre le français avec TV5MONDE Onderwijs txj
C'est une uygulaması très utile. mersi
Fransızcamı geliştirirken haberleri takip etmenin harika bir yolu. Yapılandırılmış alıştırmalar bunu çok kolaylaştırıyor (yanıtları seçmek için dokunun ve aksanlı kelimeleri yazın), şimdi Fransızcama ayak uydurmamak için hiçbir mazeretim yok!
Bayıldım bugün baktım ilginç görünüyor
İyi egzersiz ve iyi açıklama.
Apprendre le français avec TV5MONDE શિક્ષણ ifyy
çok karmaşık
Haber görüntülerine dayalı basit alıştırmalar kullanarak Fransızca anlayışınızı geliştirmenin mükemmel bir yolu. Kullanımı kolay.
parfe
Şimdiye kadar inanılmaz! Bunun ücretsiz olduğuna inanamıyorum. Alıştırmalar, sözlü kavrayışımı geliştirmek için aradığım şeydi. Uygulama, birkaç video oynatmamakta biraz sorunlu, ancak genel olarak çalışan başka bir video seçersem.
Fransızca öğrenmek ve geliştirmek için mükemmel bir uygulama!
Fransızca öğrenmek için harika bir uygulama!
Bu, başlangıç seviyesinden daha ileri seviyede olan ve Fransızcalarını gerçek Fransızca konuşan insanları dinleyerek geliştirmek isteyen kişiler için mükemmeldir. Alıştırmalar, dinleme ve yazmanın fiil, dilbilgisi ve yazım alıştırmaları ile tümü ilginç konular arasında yer alan mükemmel bir karışımıdır.Fransızca seviyem için bulduğum en iyi uygulama!
Frantastique, muhteşem 😍 Merci bien...
Subway Surfers Παιχνίδια arcade rew
Oldukça umut verici! Egzersizlerin zorlayıcı olmasını seviyorum. Sadece cevapları almak için tekrar dinlemeye ve dinlemeye yönlendirilirsiniz ve böylece kulaklarınızı, ne söylendiğini bilmeden bile dikkat çekmek için uzatırsınız..
Gerçekten çok ilginç. Ve ücretsiz
Harika bir uygulama, Duolingo'dan çok daha iyi. Gerçek Fransızca öğrenebilirsin, sadece garip ifadelerle çevrilmiş cümleleri ezberlemekle kalmazsın. Eksik olan tek şey, uygulamayı daha ilgi çekici hale getirmek ve kullanıcının geri gelmesini sağlamak için ilerlemeyi ölçmenin bir yolu. Ayrıca, "sınıflar" biraz düzensiz, bu da uygulamaya girdiğinizde ne yapacağınızı bilmeyi zorlaştırıyor.
Herhangi bir dil öğrenmenin en zor kısmı olan işitsel anlama geliştirmek için çalışır.
Kesinlikle harika bir uygulama ve gerçekten ücretsiz. Kullanıcı arayüzü, karanlık mod ve daha iyi düzenler gibi iyileştirmeler kullanabilir.Her ders için talimatlar da geliştirilebilir ve düzeltilebilmeleri için her birinde bir "sorun bildir" özelliği bulunmalıdır. Örneğin bulmaca alıştırmalarında, sesi çal düğmesine dokunduğunuzda ses çalışmıyor.
Harika bir uygulama. İlk başta "İndir, çevrimdışı kullan" ifadesini gördüğümde heyecanlandım. Ancak bunun "Ev videoları" için geçerli olmaması üzücü. Ne zaman bir video izlesem, tüm videoyu indiriyor. 15 saniyelik geri git düğmesine bastığımda bile yeniden indirme korkunç bir şekilde gerçekleşiyor ve kimse bunu fark etmiyor. Bu korkunç bir şey ve mobil ağımda pahalı bir yük. Lütfen bu korkunç video oynatıcı neden değiştirilemiyor veya düzeltilemiyor?
Çok sezgisel, çeşitli ve gerçekten kullanışlı! Sevdim!
Apprendre le français avec TV5MONDE Onderwijs mvt
Fransızcayı yenilikçi bir şekilde öğrenmek çok güzel. Tavsiye et.
Çok eğitici. Fransızca'nın tüm aşamalarını (A1, A2, B1 ve B2) içermesi harika.
Fransızca öğrenenler için en iyi uygulama! tavsiye ederim 👌👍
Fransızca öğrenmek için bu ücretsiz kaynağa sahip olmak şaşırtıcı. Teşekkür ederim!
Öncelikle, kişinin seviyesini bilmek için yaptıkları testten çok etkilendim. İkincisi, bu Fransız dünyasına daldığımda, farklı amaçlara yönelik egzersizlerin çeşitliliği beni şaşırttı. Yaratıcılık ve HQ iyi düşünülmüş içerik, uygulamanın gerçekten güçlü bir yanı! Takıma en iyi dileklerimle!
Nive uygulaması
Fransızca öğrenmenin ilgi çekici bir yolu. Bazı nedenlerden dolayı talimatların bazı karakterleri iyi görüntülenemedi.
onu kullanmakta sakınca yok
J'aime bien l'uygulama 💌
Bana göre çılgınlık öğrenmek için harika bir uygulama
Site girişi ile bir giriş ve ilişki varsa ve ayrıca bir derece veya avans yüzdesi veya bunun gibi bir şey varsa.. Teşekkürler
Apprendre le français avec TV5MONDE Ta’lim ysh
Çok kullanıcı dostu
Sempatik. Yaşamayı tavsiye ederim.
Bu uygulamayı kullanmaya yeni başladım ve harika. Fransızca öğrenmek için şimdiye kadarki en iyi uygulama. Tavsiye etmek.
Fransızca öğrenmek için harika bir uygulama. Oldukça zorlu alıştırmalar olsa da, gerçekten Fransızca okuryazarlık seviyem hakkında düşünmemi sağladı.
Pratik durumsal örnekler kullanarak öğreniyorum.
Apprendre le français avec TV5MONDE การศึกษา lcd